اتحادیه اروپا آمریکا را به «بی وفایی» متهم کرد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

اتحادیه اروپا آمریکا را به «بی وفایی» متهم کرد

در پی بحران زیردریایی‌ها با فرانسه، رئیس شورای اروپا، واشنگتن را به "بی وفایی" متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، شارل میشل، رئیس شورای اروپا از ایالات متحده بابت موضوع زیردریایی‌های فرانسه و ایجاد توافق نظامی جدید در اقیانوس هند و آرام به ضرر پاریس به شدت انتقاد کرد.

وی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایالات متحده در مورد موضوع زیردریایی‌ها و تشکیل توافق نظامی جدید در اقیانوس هند و آرام خلف وعده کرده است.

وی افزود: "اتحادیه اروپا از واشنگتن درخواست شفاف سازی دارد تا مقاصد اعلام شده در همکاری بین ایالات متحده، انگلیس و استرالیا را بهتر درک کند، زیرا قابل درک نیست. "

پیش از این هم اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا از نحوه برخورد با فرانسه درخصوص معامله زیردریایی با استرالیا در چارچوب مشارکت امنیتی آمریکا، استرالیا و انگلیس انتقاد کرد.

در مقابل دولت آمریکا اعلام کرده که قصد ندارد توافقنامه تامین زیردریایی‌های هسته‌ای استرالیا را به خاطر اعتراض فرانسه و بروز "بحران" بین واشنگتن و پاریس کنار بگذارد.

این در یک جلسه مطبوعاتی ویدئویی توسط جن ساکی سخنگوی کاخ سفید اعلام شد.

وی گفت: "ایالات متحده قصد ندارد توافقنامه تامین زیردریایی‌های هسته‌ای استرالیا را کنار بگذارد. "

ساکی گفت که با توجه به بحران سیاسی موجود، بین جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی او تماس تلفنی برقرار می‌شود.

وی افزود: رئیس جمهور بایدن در روز‌های آینده با ماکرون صحبت خواهد کرد و وی تعهد ایالات متحده برای همکاری با یکی از قدیمی‌ترین و نزدیکترین شرکای ما را تأیید می‌کند.

روابط بین فرانسه از یک سو و ایالات متحده و استرالیا از سوی دیگر پس از آنکه استرالیا قرارداد خرید زیردریایی‌های فرانسوی را لغو و آن‌ها را با زیردریایی‌های هسته‌ای آمریکا جایگزین کرد، وارد یک بحران آشکار شد.

پاریس این موضوع را "خیانت و خنجر از پشت" توصیف کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده